Gastro- og Koloskopi

Medi3 Oslo tilbyr gastroskopi og koloskopi. Fra 1. januar 2023 fikk vi avtale med Helse Sør-Øst noe som betyr at du kan henvises fra fastlege til oss.
Gastro- og Koloskopi

 

Gastroskopi er en undersøkelse av spiserør, magesekk og tolvfingertarm. Ved gastroskopi kan vi undersøke om det er sykdommer i spiserøret, magesekk eller tolvfingertarm.  Vi kan også ta vevsprøver (biopsi) og eventuelt behandle enkelte tilstander direkte via gastroskopet.
Under undersøkelsen kan du puste normalt gjennom nese og munn. Du får bedøvende spray i munn/svelg og kan ikke spise eller drikke før 1 time etter undersøkelsen.
Selve undersøkelsen tar vanligvis omkring 10 - 20 minutter.

 

Koloskopi er en undersøkelse av endetarm og tykktarm. Vi kan også ta vevsprøver (biopsi) og eventuelt behandle enkelte tilstander direkte via koloskopet. Selve undersøkelsen tar vanligvis omkring 20 - 40 minutter. Vi tilbyr beroligende medisiner, og dersom du tar imot dette kan du ikke kjøre bil denne dagen. Vanligvis får du vite resultatet av undersøkelsen med en gang. Resultatet og eventuelle prøvesvar vil også bli sendt til legen som har henvist deg. Det tar ca 4 - 8 uker å få svar på eventuelle prøver som er tatt.

 FORBEREDELSE TIL GASTROSKOPI        

 FORBEREDELSE TIL KOLOSKOPI 

 

PRAKTISK INFORMASJON:

ENDRING AV TIME

Benytt deg av tildelt time. 
Dersom du avbestiller vil det bli ny behandlingstid og du vil igjen stå på venteliste for å få ny time til undersøkelse. Om du mot formodning ikke kan benytte timen din kan du kontakte oss på tlf 22 60 40 60. NB! For å gjennomføre gastroskopi og koloskopi må du ha fulgt forberedelser og faste som beskrevet i informasjonen du få tilsendt fra oss. Dersom du kommer til undersøkelse og dette ikke er gjort vil du dessverre bli belastet egenandel og ny undersøkelse må settes opp.


REGISTRER DEG I DIGIPOST
Vi oppfordrer våre pasienter til å opprette digital postkasse i DIGIPOST. Du vil da få raskere tilbakemelding fra oss vedr innkalling og evt prøvesvar og annen kommunikasjon. Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

 

Velkommen til oss

 

Vår telefontid er man-fre 0900-1500.

 

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00

Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 

www.medi3oslo.no