Kosmetisk kirurgi / behandling

Medi3 Oslo tilbyr øreplastikk, øyelokkplastikk, neseplastikk, arrkorreksjoner, brynsløft og hakeimplantat.
Kosmetisk kirurgi / behandling

Bestill time

Kosmetisk kirurgi har som mål å forme kroppen til et ønsket utseende for en person, oftest basert på aktuelle skjønnhetsidealer.


Kosmetisk kirurgi i Norge gjøres hovedsakelig av generelle Plastikkirurger som utfører kosmetiske operasjoner over hele kroppen. I ansiktet og hode/hals-området har Øre-Nese-Hals og Hode-Halskirurger samt kjevekirurger en særlig kompetanse. De kan derfor naturlig nok etter en individuell vurdering av kvalifikasjoner få offentlig godkjenning til å gjøre kosmetisk kirurgi i ansiktet og hode-halsområdet.

Kirurgi er kunnskapsbasert håndverk. Resultatet av kirurgien er helt avhengig av kirurgen. Dr Håvar Løseth opererer nesten hver dag komplisert kirurgi i ansiktet, og har med bakgrunn fra generell kirurgi, Gyn/obst, ØNH og Hode-halskirurgi en brei bakgrunn som kirurg. Tidligere arbeidet han ved Rikshospitalet hvor operasjoner av kreft og rekonstruksjoner i ansikt/hode/hals-området var sentralt. Ofte i samarbeid med plastiske kirurger, men også alene. På Lovisenberg Sykehus gjør nå Løseth mest funksjonell rekonstruktiv nesekirurgi, men også endoskopisk bihulekirurgi og bløtdelskirurgi hvor man må ha kontroll på dype strukturer, inkludert ansiktsnerven. Neserekonstruksjon er regnet som det klart vanskeligste inngrepet i ansiktet. Nesen inneholder mange typer vev, og for å beherske nesekirurgi må alle disse vevstypene behandles med respekt og forståelse, samtidig som man alltid vurderer/opererer nesen i forhold til dens omgivelser i ansiktet. Hvert år opererer Dr Håvar Løseth i underkant av 200 rhinoplastikker, hvorav flere er reoperasjoner av personer som har operert nesen både 2 og 3 ganger før. Målet er alltid at nesen skal se bra ut, fungere bra og ikke se operert ut.

 

Skjønnhetsidealer er ulike fra land til land og mellom kulturer. Skjønnhetsidealene har eksistert til alle tider og endrer seg med tiden.

En stor del av den kosmetiske kirurgien er rekonstruktiv og funksjonell. Nesens funksjon og form henger for eksempel nøye sammen. Moderne nesekirurgi fokuserer derfor på å oppnå et godt funksjonelt og estetisk resultat.

De fleste som søker kosmetisk kirurgi er ikke ute etter å ligne fotomodeller eller kjente skuespillere, men ønsker bedret funksjon og livskvalitet. De vi vil behandle hos oss har en skade, overskuddshud, et arr eller en deformitet som de ønsker å korrigere, slik at de vil kunne se litt yngre, eller helt «vanlige» ut.

 

Vi tilbyr:

Øreplastikk
Øyelokkplastikk
Neseplastikk
Arrkorreksjoner
Brynsløft
Hakeimplantat

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Epost: 

postoslo@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 www.medi3oslo.no