Øreplastikk

Øreplastikk

 
Øreplastikk er en kirurgisk prosedyre for å endre formen av ørene. Den vanligste årsaken er at ørene oppleves å stå litt for mye ut fra hodet. Det flere årsaker til at ørene står litt mye ut og det kan være både ensidig og tosidig.

Bestill time

 

Dersom det er indikasjon opereres oftest barn før skolealder. Barn får operasjonen ofte dekket av det offentlige. Voksne får vanligvis ikke dekket operasjon av det offentlige, men kirurgisk sett er det ingen øvre aldersgrense for kirurgi. Det er mer evt. tilleggs sykdommer som setter begrensninger for hva en kan gjøre.

Når det gjelder øreplastikk gjøres det stort sett under lokalbedøvelse, men en kan også få litt smertestillende og avslappende medisin under inngrepet.

 

Selve øreplastikken gjøres på mest mulig skånsom og vevssparende(minimal invasiv) måte. Det er det som gir best og mest mulig naturlig resultat over tid. For å gjøre det skånsomt er det blant annet viktig å stille en riktig diagnose slik at man anvender den rette metoden til den enkelte pasient. Det er derfor viktig å komme til konsultasjon for å gjøre en diagnostisk vurdering og få realistisk informasjon om hvilke alternativer man har ,og hvilket resultat  man kan oppnå ut ifra den enkeltes forutsetninger.

 

Etter operasjonen må man bruke bandasje inntil noen dager, men det avhenger litt av hvor omfattende kirurgien har vært.

 

Smertelindring med paracet evt. pinex forte, samt ibuxlignende medikament. Resept fås operasjonsdag.

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Epost: 

postoslo@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 www.medi3oslo.no