Øyebrynsløft

Øyebrynsløft

 
Ved aldring synker øyebrynene ned med tyngdekraften. Dette kan korrigeres på flere måter

Bestill time

 

Ofte kan man benytte endoskopisk (kikkhull) tilgang og gjøre et panneløft , andre ganger kan det være enklere, og like bra, å gjøre et direkte lokalt brynsløft. Særlig gjelder det når øyebrynene henger mer ned på sidene. Det kan også være bedre for personer med lite hår som ønsker et brynsløft, da arret vanligvis er bedre skjult lokalt i øyebrynet enn arrene en får ved panneløft. Andre kandidater kan være personer som vil gjøre en mindre, og mer kortvarig prosedyre, enn panneløft. De som kan ha tendens til å få stygge arr ved kirurgi, har tynn hud eller lite hår i øyebrynet, og de  egner seg oftest ikke til direkte brynsløft.

 

Prosedyren kan kombineres med øyelokkplastikk og/eller tinningløft.

Prosedyren utføres i lokalbedøvelse, men den som trenger det kan få smertestillende og avslappende medisin i tillegg. En fjerner overflatisk hud i starten av hårlinjen slik at arret blir minst mulig. Av og til kan det være aktuelt å stå på en medisin i noen uker før og etter operasjonen for best mulig hårbevaring/penest mulig arr.

 

Nummenhet er vanlig i huden de første uker etter inngrepet. Nervegrenen som styrer musklene i området kan rammes, men spontan bedring er vanlig i løpet av noen uker.

 

Etter operasjonen er det vanligvis nok med paracet og ibuxlignende medikament. Dersom det er nødvendig kan man evt. få resept på Paralgin Forte.

 

Som for andre inngrep er det viktig med en god undersøkelse og vurdering i forkant for å se om, og hvilket, inngrep som er aktuelt for den enkelte. Noen er sågar ikke kandidater for kirurgi pga. underliggende sykdom. Det er viktig å få god informasjon inkludert realistisk forventningsnivå slik at man kan fatte beslutning om kirurgi basert på et skikkelig grunnlag.

 

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Epost: 

postoslo@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 www.medi3oslo.no