Arrkorreksjon

 
Arrkorreksjon utføres for å gjøre arrene mindre synlig og noen ganger også for å bedre lokal funksjon. For eksempel kan arr som involverer neseborene redusere luftpassasjen i nesen. Arr oppstår etter skade, kirurgi eller sykdom i huden (for eksempel Acne). Kirurgens erfaring og fokus på detaljer er viktig for gode resultater.

Bestill time


Arr oppstår etter skade, kirurgi eller sykdom i huden (for eksempel Acne). Kirurgens erfaring og fokus på detaljer er viktig for gode resultater.

 

Huden varierer i tykkelse og konsistens. Hudens linjer oppstår pga. muskelaktivitet under huden. Det er derfor viktig at kirurgi av huden gjøres på  riktig måte i forhold til muskelens aktivitet under slik at arret blir best mulig. Av og til må sågar muskulaturen under lammes med Botox en periode for  å oppnå penest mulig resultat.  Av og til må man flytte hud fra et nabo-område for å redusere spennet i såret, såkalt «lappeplastikk» .

 

Noen har en tendens til å danne kraftige arr, da kan det være aktuelt med injeksjon av kortison. Noen ganger kan ren overflatebehandling eller teipregime over tid være nok.

 

Smertelindring vanligvis med paracet og ibuxlignende medikament.

 

Som for andre inngrep er det viktig med en god undersøkelse og vurdering i forkant for å se om, og hvilket, inngrep som er aktuelt for den enkelte. Noen er sågar ikke kandidater for kirurgi pga. underliggende sykdom. Det er viktig å få god informasjon inkludert realistisk forventningsnivå slik at man kan fatte beslutning om kirurgi basert på et skikkelig grunnlag.

}

Oslo

Pilestredet park 7, inngang E

0176 Oslo

Epost: 

postoslo@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Åpningstider:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00

Onsdag: 08:00 -  16:00

Torsdag: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 16:00

 

Hvordan kommer du deg til Medi3 med offentlig kommunikasjon?

Pilestredet Park ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 3 minutter gange til Ullevålsveien med flere bussavganger, og 3 minutters gange til trikk i Pilestredet. Nærhet til Nationaltheatret, Stortinget og Holbergs plass.


Parkering


Det er eget parkeringsanlegg tilhørende Pilestredet Park 7. I tillegg er det betalingsplasser på forsiden av bygget for besøkende.  Parkering er mulig mot betaling (9309 | EasyPark)

 

 www.medi3oslo.no